Breddning

Det har varit tyst här på bloggen ett tag nu, tyvärr har det sina logiska förklaringar.

Det första är att jag bytte arbetsplats från Varberg till Falkenberg och då flyttade jag mitt cyklande till Falkenberg istället för i Varberg (främst). Tematiskt knepigt att skriva om här på bloggen alltså.

Ytterligare senare blev min cykel stulen och jag var utan även i Falkenberg. Går förstås att belysa cykelfrågorna ändå men det föll sig inte så naturligt. Under denna period har jag dessutom varit hemma föräldraledig och mängden tid för cykel har helt decimerats.

Dags för ändring och andra andningen nu då. Redan när jag började skriva så registrerade jag även namnet cykel i Halland, det kändes som en logisk förlängning som kunde komma och det är dit jag får nu. Jag kommer inte kunna täcka hela Halland själv förstås så tips, idéer och inlägg mottages tacksamt om nån vill bidra.

Förändringen kommer synas framöver men kanske främst senare under hösten när jag kan skriva lite om Falkenberg när jag är tillbaka på jobbet efter föräldraledigheten.